Associació d'Alumnes

Informació

Informació General

L’associació d’alumnes del CEPA CAMP RODÓ ofereix diverses activitats obertes a tota la comunitat, tant alumnes com a externs al centre

Les nostres activitats es realitzen dins el propi centre, al CEIP Pràctiques i al mercat Camp Rodó

Activitats

Oferim als socis les següents activitats:

Zumba

Divertides i fàcils coreografies al ritme de la bona música pop i llatina.
Beneficis: millorar el sistema cardiovascular, cremar calories, tonificar la musculatura a més de millorar la coordinació, l’estat d’ànim i combatre l’estrès.

Ioga

Aquesta disciplina, procedent de l’Índia, ens ajuda a recordar com respirar de forma correcta, corregir postures corporals, augmentar la flexibilitat i tants d’altres beneficis físics, mentals i espirituals.

Ball mallorquí

Jotes, copeos, boleros… la tradició de la nostra música i els nostres balls que ens permeten participar de forma activa a les festes de Mallorca. La integració dels nouvinguts, la recuperació de l’estima per les tradicions a través de la festa, el ritme, l’alegria del ball i de les complicitats que genera.
 

Gimnàstica

Treball localitzat de tonificació (tren superior, inferior i abdominals). Encalentiment aeròbic i articular. Utilització de pesos, pilotes, bandes, etc. Treball lúdic en parelles i en equips. Circuits. Estiraments.
Objectius: millorar la resistència i la condició física, tonificar els músculs, cremar calories, protegir el cos de malalties, millorar l’autoestima i crear hàbits de vida saludables.

Pilates

Treball a consciència damunt estoreta amb l’objectiu de tonificar la musculatura, adquirir flexibilitat, millorar l’alineació postural i enfortir l’abdomen mitjançant la respiració.
Completam la feina amb diferents materials com bandes elàstiques, cercles, pilotes grosses i petites.
Observació: no s’ha de dur l’estoreta ja que l’associació disposa de tot el material.

Anglès Conversa

Activa el teu anglès a través d’aquesta activitat oral que et permetrà conservar i augmentar el teu nivell d’anglès en una situació distesa.
Dirigida per una professora nadiua, la conversa incrementa el nivell de comprensió i expressió oral, millora la pronúncia i augmenta el vocabulari.

Marxa Nòrdica

Magnífic exercici per practicar en companyia de bons amics i amigues

Ball en Línia

Aprèn a ballar innovadores coreografies amb diferents ritmes i estils. La possibilitat de gaudir del ball sense necessitat de parella.

Utilitza el mòbil

Avui en dia és fonamental l’ús del telèfon mòbil, no només per entreteniment, sinó també per utilitzar-lo amb aplicacions útils com el nostre banc, administracions públiques, demanar cita amb el metge, seguretat social, etc.

Horaris de les activitats (curs 2022/23)

Anglès Conversa (CEPA)

dimarts i dijous 11:40 h  a 12:35 h

Ball Mallorquí (CEIP Pràctiques)

Dimarts i dijous 18:00 a 18:50 h

Ball en línia (CEPA)

dilluns i dimecres:18.00 h a 18:50 h

Gimnàstica (CEIP  Pràctiques)

dimarts i dijous: 19:00 h a 19:50 h

Utilitza el mòbil (CEPA)

dilluns i dijous: 16:00 h a 16:50 h

dilluns i dijous: 17:00 h a 17:50 h                        

Marxa Nòrdica

dimarts i dijous: 9.00 h

dilluns i dimecres: 17:30 h a 19:00 h

 

Ioga A (CEIP Pràctiques)

Dilluns, dimecres i divendres 18:00 a18:50 h

Ioga B (CEIP Pràctiques)

Dimarts i dijous 17:30 h a 18:20 h

Ioga C (Mercat de Camp Rodó)

Dimarts i dijous 09:30 a 10:20 h

Pilates (CEPA)

dimarts i dijous: 18:00 h a 18:50 h

Zumba (CEIP Pràctiques)

dilluns i dimecres; 19:00 a 19:50 h

Resum oferta formativa

En el nostre centre podràs estudiar Ensenyances Inicials, acabar els teus estudis d’Educació Secundària , preparar-te per aprendre i aprofundir en una nova llengua (català, castellà i anglès) o estudiar per la prova d’accés a la Universitat. Oferim ensenyaments reglats (amb dret a titulació oficial) i no reglats (sense tiulació, simplement pel plaer d´aprendre)

Oferta de l’associació d’alumnes

L’associació d’alumnes del CEPA CAMP RODÓ ofereix diverses activitats obertes a tota la comunitat, tant alumnes com a externs al centre.
Les nostres activitats es realitzen dins el propi centre i també al gimnàs de l’IES Josep Maria Llompart.