SaVeu

Deu anys de treball i més de 700 alumnes que han cursat els seus estudis. Aquest és el balanç de l’aula d’adults de Sóller que ahir va commemorar el seu desè aniversari en un acte en el que va participar el director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors de Govern, Antoni Baos, qui va posar en valor la feina que realitzen aquests centres per donar formació a persones que ja han sortit del circuit educatiu convencional.

L’aula d’adults de Sóller, que orgànicament depenen de l’CEPA Camp Redó, imparteix quatre cicles formatius diferents: ensenyament inicial, proves d’accés a l’ESO, català per a no parlants de la llengua vernacla i anglès. Al capdavant d’aquest centre està Josep Ramon Balanzat, un docent que, com va quedar patent ahir en l’acte commemoratiu, compta amb molta estimació entre els seus alumnes que van acudir a l’acte que es va dur a terme a l’ajuntament.

El batle, Carlos Simarro, va destacar en el seu discurs que “aquest aniversari representa un èxit per al municipi malgrat que no és fàcil”, ja que va destacar l’esforç que realitza Sóller “en educació, formació i cultura, el que és un pas molt important per crear una millor societat “. L’acte va concloure amb el lliurament d’una placa al professor de centre.

La gent gran, joves que han deixat els seus estudis i persones que volen aprendre idiomes són els principals usuaris del centre. Ahir, alguns dels assistents van aprofitar l’assistència de les autoritats per demanar que l’aula ampliï el seu ventall d’estudis.