Matrícula curs 2023/24

Antics alumnes (només ESPA)

Els alumnes matriculats durant el curs 2022-23 a qualsevol centre d’adults, es poden matricular del 5 al 8 de setembre (sense cita prèvia) presencialment. L’horari de matrícula dels antics alumnes serà:

Dies 5,6,8 de setembre: de 9.30 h a 12.00 h

Dia 7 de setembre: de 17.00 h a 20.00 h

ATENCIÓ: PER MATRICULAR-TE, EN CAS QUE SIGUIS ANTIC ALUMNE, CONVÉ QUE PRÈVIAMENT HAGIS FET EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (VEURE INSTRUCCIONS)

 

 

Nous alumnes (E.inicials, ESPA, mòduls i accés UIB )

La matrícula de nou alumnat es durà a terme de L’11 al 22 de setembre presencialment (obligatori demanar cita prèvia). Consultar INSTRUCCIONS MATRÍCULA NOUS ALUMNES

És obligatori demanar CITA PRÈVIA per matricular-te en el període de L’11 al 22 de setembre. La cita prèvia estarà disponible a partir de dia 8 de setembre (botó CITA PRÈVIA de color blau de la pàgina d’inici, i també escanejant el codi QR que apareixerà a la mateixa pàgina, i que també estarà disponible a l’entrada del centre).

Veure les NORMES D’INSCRIPCIÓ DELS NOUS ALUMNES

Matrícula ESPA del
2n quadrimestre (febrer 2024)

NORMES INSCRIPCIÓ NOUS ALUMNES (pendent de publicar)

NORMES INSCRIPCIÓ D’ANTICS ALUMNES (pendent de publicar)

Antics alumnes:

Les instruccions es publicaran el mes de gener de 2024

 

Nous alumnes.

Les instruccions es publicaran el mes de gener de 2024

Resum oferta formativa

En el nostre centre podràs estudiar Ensenyances Inicials, acabar els teus estudis d’Educació Secundària , preparar-te per aprendre i aprofundir en una nova llengua (català, castellà i anglès) o estudiar per la prova d’accés a la Universitat. Oferim ensenyaments reglats (amb dret a titulació oficial) i no reglats (sense tiulació, simplement pel plaer d´aprendre)

Oferta de l’associació d’alumnes

L’associació d’alumnes del CEPA CAMP RODÓ ofereix diverses activitats obertes a tota la comunitat, tant alumnes com a externs al centre.
Les nostres activitats es realitzen dins el propi centre i també al gimnàs de l’IES Josep Maria Llompart.