Matrícula curs 2023/24

Antics alumnes (només ESPA)

Els alumnes matriculats durant el curs 2022-23 a qualsevol centre d’adults, es poden matricular del 5 al 8 de setembre (sense cita prèvia) presencialment. L’horari de matrícula dels antics alumnes serà:

Dies 5,6,8 de setembre: de 9.30 h a 12.00 h

Dia 7 de setembre: de 17.00 h a 20.00 h

ATENCIÓ: PER MATRICULAR-TE, EN CAS QUE SIGUIS ANTIC ALUMNE, CONVÉ QUE PRÈVIAMENT HAGIS FET EL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (VEURE INSTRUCCIONS)

 

 

Nous alumnes (E.inicials, ESPA, mòduls i accés UIB )

La matrícula de nou alumnat es durà a terme de L’11 al 22 de setembre presencialment (obligatori demanar cita prèvia). Consultar INSTRUCCIONS MATRÍCULA NOUS ALUMNES

És obligatori demanar CITA PRÈVIA per matricular-te en el període de L’11 al 22 de setembre. La cita prèvia estarà disponible a partir de dia 8 de setembre (botó CITA PRÈVIA de color blau de la pàgina d’inici, i també escanejant el codi QR que apareixerà a la mateixa pàgina, i que també estarà disponible a l’entrada del centre).

Veure les NORMES D’INSCRIPCIÓ DELS NOUS ALUMNES

Matrícula ESPA del
2n quadrimestre (febrer 2024)

Antics alumnes:

Els antics alumnes del CEPA Camp Rodó i també els procedents d’un altre CEPA es poden matricular el dia 2 de febrer (veure NORMES INSCRIPCIÓ ANTICS ALUMNES)

 

Nous alumnes.

Els nous alumnes es poden matricular del dia 5 al 12 de febrer (veure NORMES INSCRIPCIÓ NOUS ALUMNES)

Resum oferta formativa

En el nostre centre podràs estudiar Ensenyances Inicials, acabar els teus estudis d’Educació Secundària , preparar-te per aprendre i aprofundir en una nova llengua (català, castellà i anglès) o estudiar per la prova d’accés a la Universitat. Oferim ensenyaments reglats (amb dret a titulació oficial) i no reglats (sense tiulació, simplement pel plaer d´aprendre)

Oferta de l’associació d’alumnes

L’associació d’alumnes del CEPA CAMP RODÓ ofereix diverses activitats obertes a tota la comunitat, tant alumnes com a externs al centre.
Les nostres activitats es realitzen dins el propi centre i també al gimnàs de l’IES Josep Maria Llompart.