Matrícula curs 2022/23 (termini finalitzat)

Antics alumnes:

Els alumnes matriculats durant el curs 2021-22 a qualsevol centre d’adults, es poden matricular del 7 al 9 de setembre (sense cita prèvia) presencialment. L’horari de matrícula dels antics alumnes serà:

Dies 7 i 9 de setembre: de 9.30 h a 11.30 h

Dia 8 de setembre: de 17.00 h a 19.00 h

ATENCIÓ: PER MATRICULAR-TE HAS DE DUR EL RESGUARD DE PAGAMENT DEL BANC . Pots fer-ho de dues maneres:

a) Lliurar el resguard del pagament de matricula personalment en el centre.

b) Enviar el resguard de pagament per email al correu: mariaroca@cepacamprodo.cat 

En el cas d’enviar-ho per email, a l’assumpte del missatge has de posar: Matricula Camp Rodó 2022/23, i en el cos del missatge has d’escriure el teu nom i llinatges.

 

Nous alumnes.

La matrícula de nou alumnat es durà a terme del 12 al 23 de setembre presencialment (obligatori demanar cita prèvia). Els alumnes d’ESPA es matricularan indistintament a les aules 20,21,22 del 1r pis amb el següent horari: dilluns i dijous a partir de les 17.00 h / dimarts,dimecres i divendres a partir de les 10.00 h

És obligatori demanar CITA PRÈVIA per matricular-te en el període del 12 al 23 de setembre. La cita prèvia estarà disponible a partir de dia 9 de setembre (botó CITA PRÈVIA de color blau de la pàgina d’inici).

Veure les NORMES D’INSCRIPCIÓ DELS NOUS ALUMNES

Matrícula ESPA del
2n quadrimestre (febrer 2023)

Antics alumnes:

Els alumnes del CEPA Camp Rodó que han cursat algun curs d’ESPA el 1r quadrimestre del curs 2022/23, es poden matricular pel segon quadrimestre el mateix dia del lliurament de notes (3 de febrer)

 

Els alumnes que han cursat ESPA en el 1r quadrimestre del curs 2022/23 en un altre CEPA, també es podran matricular pel segon quadrimestre el dia 3 de febrer sense cita prèvia. En cas de no fer-ho aquest dia, hauran de demanar cita prèvia i matricular-se la setmana del 6 a 10 de febrer juntament amb els nous alumnes.

ATENCIÓ: Els antics alumnes que es matriculin el dia 3 de febrer han de dur  el resguard del pagament del banc (veure NORMES INSCRIPCIÓ ANTICS ALUMNES)

Nous alumnes.

La matrícula de nou alumnat es durà a terme del 6 al 10 de febrer de 2023 en horari de matí i horabaixa 

És obligatori demanar CITA PRÈVIA per matricular-te. Veure les NORMES D’INSCRIPCIÓ NOUS ALUMNES

Resum oferta formativa

En el nostre centre podràs estudiar Ensenyances Inicials, acabar els teus estudis d’Educació Secundària , preparar-te per aprendre i aprofundir en una nova llengua (català, castellà i anglès) o estudiar per la prova d’accés a la Universitat. Oferim ensenyaments reglats (amb dret a titulació oficial) i no reglats (sense tiulació, simplement pel plaer d´aprendre)

Oferta de l’associació d’alumnes

L’associació d’alumnes del CEPA CAMP RODÓ ofereix diverses activitats obertes a tota la comunitat, tant alumnes com a externs al centre.
Les nostres activitats es realitzen dins el propi centre i també al gimnàs de l’IES Josep Maria Llompart.